Pro Mont

  POZOVITE NAS ODMAH

 

PRO-MONT Sremski Karlovci

Oprema za vinarije

PRO-MONT Sremski Karlovci

linija

download     INOX POSUDE ZA VINO


Inox posude pružaju idealne uslove za fermentaciju, negu i čuvanje vina bez prisustva vazduha i garantuju izuzetno visoke standarde higijene. U procesu kontrolisane fermentacije i hladne stabilizacije, posude za vino imaju dupli jastučast plašt kroz koji fluid za hlađenje cirkuliše i omogućava kontrolu fermentacije kao i održavanje određene temperature vina. U ponudi su i posude za vino sa plivajućim poklopcem.

download     VINIFIKATORI


Vertikalna inox posuda za maceraciju ( vinifikaciju ) kljuka crnog i belog grožđa, fermentaciju šire i čuvanje vina. Ugradjen filter odvaja tečni deo i preko cevi za recirkulaciju efikasno, uz pomoć pumpe i rasprskivača vrši polivanje kljuka u vinifikatoru. Nakon maceracije, fermentacije i otakanja šire iz vinifikatora, komina mora da se vadi. Ravno dno, sa padom prema velikom četvrtastom otvoru sa vratima, obezbeđuje lako i brzo pražnjenje komine iz posude. Vinifikator je prvenstveno namenjen za maceraciju komine od grožđa, ali se može koristiti i kao klasičan rezervoar za skladištenje vina

linija

PRO - MONT Sremski Karlovci

Naše iskustvo u izradi proizvoda za mlekare, pivare i vinarije od najboljih materijala učiniće vaše prostorije i proizvodne pogone prijatnim za Vaš rad i boravak u njima. Svaki proizvod pre izlaska iz našeg pogona je pregledan i ispitan. Kvalitet naših proizvoda i zadovoljstvo klijenta uvek je na prvom mestu.

 

PRO-MONT Sremski Karlovci

Kako bi opravdali očekivanja svakog našeg kupca posebnu pažnju posvećujemo dogovorenom roku i kvalitetu izrade naših proizvoda.
Pažnju posvećujemo svakom detalju, u svim fazama proizvodnje od planiranja, same izrade pa sve do isporuke proizvoda kupcu.
Naše višegodišnje iskustvo kao i usavršavanje naših stručnih kadrova na svim nivoima garancija su za vrhunski kvalitet svih naših proizvoda.

 

politika kvaliteta

POTPUNA GARANCIJA NA NAŠE USLUGE

Politika kvaliteta i upravljanja

U stručnom timu PRO-MONT Sremski Karlovci zaposleni su samo stručnjaci iz svih oblasti potrebnih za proizvodnju naših proizvoda koji tokom procesa rada doprinose sigurnosti imovine kao i konstantnom napretku neših usluga a opet sa jasnim ciljem da našim klijentima pružimo potpunu garanciju na kvalitet. Kada dođete kod nas ili nas nazovete, kontaktiraćete sa inžinjerima i iskusnim zanatlijama. Dobićete neophodne informacije i što je najvažnije kvalitetan proizvod.

 

 

logo

 

    Kontakt


PRO-MONT
Ilije Okruglića br. 8,
21205 Sremski Karlovci,
Srbija

Telefoni:
+381 63 836 6942
+381 62 340 791
+381 62 466 239
+381 21 270 33 34
E-mail: office@pro-mont.co.rs

 

    Radno vreme


Ponedeljak - Petak
07:00 - 15:00 h

 

    Pratite nas


facebook  

All rights reserved © 2019 PRO-MONT Sremski Karlovci
Dizajn Studio Digital , Novi Sad