Pro Mont

  POZOVITE NAS ODMAH

 

PRO-MONT Sremski Karlovci

Oprema za mlekare

PRO-MONT Sremski Karlovci

linija

download     OPREMA ZA MLEKO - OPREMA ZA SIR


Naša oprema za pasterizaciju i preradu mleka u kiselo mlečne proizvode i proizvodnju sira, namenjena je za mala gazdinstva i srednje preradjivače mleka. Nudimo opremu za transport, prihvat, pasterizaciju i preradu mleka u kiselo mlečne proizvode kao što su: jogurt, kiselo mleko, ajran, pavlaka, tvrdi, polutvrdi i meki sir, …

download     OPREMA ZA MINI SIRANE


Pokretna mini sirana namenjena je za pasterizaciju i posiravanje do 100 L mleka dnevno. Opremljenost mini sirane: Duplikator za mleko, predpresa za sir, presa za sir, kalupi za sir, posuda za surutku, radni deo, kompresor.

download     OPREMA ZA TRANSPORT I PRERADU MLEKA


linija

PRO - MONT Sremski Karlovci

Naše iskustvo u izradi proizvoda za mlekare, pivare i vinarije od najboljih materijala učiniće vaše prostorije i proizvodne pogone prijatnim za Vaš rad i boravak u njima. Svaki proizvod pre izlaska iz našeg pogona je pregledan i ispitan. Kvalitet naših proizvoda i zadovoljstvo klijenta uvek je na prvom mestu.

 

PRO-MONT Sremski Karlovci

Kako bi opravdali očekivanja svakog našeg kupca posebnu pažnju posvećujemo dogovorenom roku i kvalitetu izrade naših proizvoda.
Pažnju posvećujemo svakom detalju, u svim fazama proizvodnje od planiranja, same izrade pa sve do isporuke proizvoda kupcu.
Naše višegodišnje iskustvo kao i usavršavanje naših stručnih kadrova na svim nivoima garancija su za vrhunski kvalitet svih naših proizvoda.

 

politika kvaliteta

POTPUNA GARANCIJA NA NAŠE USLUGE

Politika kvaliteta i upravljanja

U stručnom timu PRO-MONT Sremski Karlovci zaposleni su samo stručnjaci iz svih oblasti potrebnih za proizvodnju naših proizvoda koji tokom procesa rada doprinose sigurnosti imovine kao i konstantnom napretku neših usluga a opet sa jasnim ciljem da našim klijentima pružimo potpunu garanciju na kvalitet. Kada dođete kod nas ili nas nazovete, kontaktiraćete sa inžinjerima i iskusnim zanatlijama. Dobićete neophodne informacije i što je najvažnije kvalitetan proizvod.

 

 

logo

 

    Kontakt


PRO-MONT
Ilije Okruglića br. 8,
21205 Sremski Karlovci,
Srbija

Telefoni:
+381 63 836 6942
+381 62 340 791
+381 62 466 239
+381 21 270 33 34
E-mail: office@pro-mont.co.rs

 

    Radno vreme


Ponedeljak - Petak
07:00 - 15:00 h

 

    Pratite nas


facebook  

All rights reserved © 2019 PRO-MONT Sremski Karlovci
Dizajn Studio Digital , Novi Sad