Adresa
PRO-MONT
Ilije Okruglića br. 8,
21205 Sremski Karlovci,
Srbija

Radno vreme
Ponedeljak - Petak
07:00 h - 15:00 h

PRO-MONT Sremski Karlovci

Nudimo Vam najveći kvalitet po konkurentnim cenama

Jedinstvena oprema za pivare, mlekare i vinarije

Pro Mont Sremski Karlovci

Inox posude za vino

Inox posude pružaju idealne uslove za fermentaciju, negu i čuvanje vina bez prisustva vazduha i garantuju izuzetno visoke standarde higijene. U procesu kontrolisane fermentacije i hladne stabilizacije, posude za vino imaju dupli jastučast plašt kroz koji fluid za hlađenje cirkuliše i omogućava kontrolu fermentacije kao i održavanje određene temperature vina. U ponudi su i posude za vino sa plivajućim poklopcem.

Vinifikatori

Vertikalna inox posuda za maceraciju ( vinifikaciju ) kljuka crnog i belog grožđa, fermentaciju šire i čuvanje vina. Ugradjen filter odvaja tečni deo i preko cevi za recirkulaciju efikasno, uz pomoć pumpe i rasprskivača vrši polivanje kljuka u vinifikatoru. Nakon maceracije, fermentacije i otakanja šire iz vinifikatora, komina mora da se vadi. Ravno dno, sa padom prema velikom četvrtastom otvoru sa vratima, obezbeđuje lako i brzo pražnjenje komine iz posude. Vinifikator je prvenstveno namenjen za maceraciju komine od grožđa, ali se može koristiti i kao klasičan rezervoar za skladištenje vina

POTPUNA GARANCIJA NA NAŠE USLUGE

Politika kvaliteta i upravljanja

U stručnom timu PRO-MONT Sremski Karlovci zaposleni su samo stručnjaci iz svih oblasti potrebnih za proizvodnju naših proizvoda koji tokom procesa rada doprinose sigurnosti imovine kao i konstantnom napretku neših usluga a opet sa jasnim ciljem da našim klijentima pružimo potpunu garanciju na kvalitet. Kada dođete kod nas ili nas nazovete, kontaktiraćete sa inžinjerima i iskusnim zanatlijama. Dobićete neophodne informacije i što je najvažnije kvalitetan proizvod.