Adresa
PRO-MONT
Ilije Okruglića br. 8,
21205 Sremski Karlovci,
Srbija

Radno vreme
Ponedeljak - Petak
07:00 h - 15:00 h

PRO-MONT Sremski Karlovci

Nudimo Vam najveći kvalitet po konkurentnim cenama

Jedinstvena oprema za pivare, mlekare i vinarije

Pro Mont Sremski Karlovci

PRO-MONT Sremski Karlovci

Za sva pitanja o našem proizvodnom programu budite slobodni da nas kontaktirate. Odgovorićemo na svaki Vaš upit, dostaviti Vam ponudu sa detaljnom specifikacijom i tehničkim opisima ili predložiti rešenje spram Vaših potreba.

Telefoni:
+381 63 836 6942
+381 62 340 791
+381 62 466 239
+381 21 270 33 34

Email: office@pro-mont.co.rs

Adresa:
PRO-MONT d.o.o
Ilije Okruglića 8,
21205 Sremski Karlovci,
Srbija

PRO-MONT Sremski Karlovci

Kako bi opravdali očekivanja svakog našeg kupca posebnu pažnju posvećujemo dogovorenom roku i kvalitetu izrade naših proizvoda.
Pažnju posvećujemo svakom detalju, u svim fazama proizvodnje od planiranja, same izrade pa sve do isporuke proizvoda kupcu.
Naše višegodišnje iskustvo kao i usavršavanje naših stručnih kadrova na svim nivoima garancija su za vrhunski kvalitet svih naših proizvoda.

Politika kvaliteta

POTPUNA GARANCIJA NA NAŠE USLUGE

Politika kvaliteta i upravljanja

U stručnom timu PRO-MONT Sremski Karlovci zaposleni su samo stručnjaci iz svih oblasti potrebnih za proizvodnju naših proizvoda koji tokom procesa rada doprinose sigurnosti imovine kao i konstantnom napretku neših usluga a opet sa jasnim ciljem da našim klijentima pružimo potpunu garanciju na kvalitet. Kada dođete kod nas ili nas nazovete, kontaktiraćete sa inžinjerima i iskusnim zanatlijama. Dobićete neophodne informacije i što je najvažnije kvalitetan proizvod.